Voorstellingen

Roodkapje en de boze wolf

Roodkapje gaat naar oma toe, onderweg komt ze de wolf tegen. Ze vindt de wolf best eng maar toch heeft hij een heel goed idee. De wolf heeft wel zin in een lekker hapje. Gelukkig is de jager er nog! Die heeft een heel goed idee waardoor de wolf nooit meer mensen wil eten.

Kabouter Spillebeen

Het is herfst in het grote Toverbos. Kabouter Spillebeen en zijn vrouwtje Annabel zoeken noten voor hun wintervoorraad. Op mysterieuze wijze verdwijnen er nootjes uit hun voorraadkist. Wie is die notendief?

Rupsje Eetmaardoor

Rupsje Eetmaardoor heeft altijd honger en eet het liefst de hele dag. Tot hij zoveel eet dat hij er buikpijn van krijgt. Gelukkig heeft zijn vriend Slak Malimak een goed idee…

Berend Botje

Berend Botje vaart nu een keer niet naar Amerika maar naar een onbewoond eiland. Hij heeft een schatkaart gevonden op de zolder van zijn opa en gaat op zoek naar de schat…Maar is dat eiland wel echt “onbewoond’?

Check eventueel nog mijn Facebookpagina:

www.facebook.com/betoveren Het zijn allemaal muzikale en interactieve voorstellingen. Bij elke voorstelling neem ik mijn dwarsfluit (Toverfluit) mee en beginnen we de show met een liedje. De voorstellingen zijn allemaal rond de 30 minuten.